Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ember honnan ismeri fel,...

Az ember honnan ismeri fel, hogy ideg (? ) összeomlása van lelkileg?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Mi az hogy "idegösszeomlás lelkileg"?
2016. jún. 30. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
mivan?? nincs olyan hogy idegösszeomlás lelkileg xDD ha meg idegösszeomlásod van hidd el észre fogod venni xD
2016. jún. 30. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Hahaha
2016. jún. 30. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak simán idegösszeomlás, nem kell összevonni a lelkeddel.

Azért testi tünetei vannak, amiről ráismerhetsz: fulladás-érzés, szívtáji fájdalom, szapora szívműködés, szédülés, a fej, has és egyéb testtájak fájdalmai. Olyan erős gyengeség-érzést okozhat, hogy még a felállás, a járás is nehézzé válik. Álmatlanság vagy aluszékonyság, étvágytalanság vagy kényszeres evés, hányinger.

2016. jún. 30. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nekem volt egy kisebb idegösszeomlásom, akkor előtte levő héten kb semennyit se aludtam. aztán volt még 2 elég rossz hír és csak sírni kezdtem. utána úgy voltam a dolgokkal, hogy leszarom, nem érdekel és utána minden szép és jó volt.

egyik ismerősöm meg mesélte, hogy egyik barátjának a lánya 16 évesen öngyilkos lett. nála sokminden összejött és egy fiúval is volt valami ami az utolsó csepp volt a pohárban.

szóval elég széles skálán mozog ez.

2016. jún. 30. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Millió tünete lehet, van akire mentőt kell hívni, mert bekattan és habzó szájjal tör-zúz.Aztán két perc múlva meg már bőg.
2016. jún. 30. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nem tudsz-vagy alig-aludni,enni,megszűnik a szexuális késztetésed és egyik pillanatról a másikra elbőgöd magad.

aztán ha ez van 2 hétnél tovább,akkor az van.

2016. jún. 30. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, pontosan nem tudom a definícióját, de egyszer nálam volt hasonló, amit a 6-os válaszoló írt.

Betelt nálam a pohár (ráadásul antidepresszáns okozta elvonási tüneteim is voltak) és elkezdtem kitoszottul hangosan veszekedni a szüleimmel, utána csapkodtam aztán kimentem az udvarra és elkezdtem bőgni; legalább fél-háromnegyed óráig tartott. Folyamatosan zokogtam, taknyom nyálam összefolyt és egyszerűen nem bírtam abbahagyni.

Persze aztán vége lett és képszakadás. Nem emlékszem, hogy mi történt utána.

Hozzáteszem én már egy életerős fiatalember voltam akkoriban, szóval nem egy szűz kislány; és tényleg olyan érzés volt, mintha valami hirtelen lebsazta volna a biztit.

2016. jún. 30. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!