Budapest belső 6.,7. kerület élhetetlen, ha utcára néznek az ablakok?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban nem politikailag értem, hanem mint város maga.
Javasolták, hogy költözzek vissza Szegedre, mert ott kevesebbe kerül az albérlet. 120.000 Ft-ért béreltem panelt, a fizetés meg 230.000 Ft volt, negyed év után visszatértem a fővárosba. Itt bőségesen válogattam a munkák közt és a fizetési igénynél se kerekedett a HR-es...
Gondolok itt a fizetésekre, az inflációra, az emberek borzasztó mentalitására. Jó idje pont emiatt kölyöztem nyugatabbra, és bár ott sincs kolbászból a kerítés, valahogy sokkal élhetőbbnek tűnik minden, és az emberekben sincs az a fajta gyűlölködés, mint nálunk. Vélemény?
Eleve is olvastam valahol, hogy Budapest a legélhetetlenebb EU-s főváros, de már lassan teljes Európa TOP 3 legélhetetlenebb városai között szerepel.De ezen még én is hátast dobtam: Az utóbbi évben egy Bukaresti (agglomerácival együtt) 13100 Euro-t költhetett, míg egy...
Vidékiként kerültem fel még tavaly, összebalhéztam a volt a munkahelyemen a főnökkel és több munkatársammal. Nem adta ki a szabadságaimat és a fizetett ünnepek se léteznek nála. Mindent magamnak kellett állnom, munkavédelmi cipő, ruha, védő felszerelés. (tipikus...
Egyre jobban veszem észre hogy már túlzsúfolt a város sehova nem lehet eljutni nyugodtan tömegközlekedéssel, vagy autóval hogy az ember nem stresszeljen. Hétköznap olyan mintha az emberek nem dolgoznának nincsenek holtidőszakok. 2013-ba költöztem fel ès olyan 2016 óta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!