Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest belső 6.,7. kerület...

Budapest belső 6.,7. kerület élhetetlen, ha utcára néznek az ablakok?

Figyelt kérdés
2024. okt. 24. 01:19
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem
2024. okt. 24. 01:24
 2/4 Kroms ***** válasza:
85%
Minden kerületben vannak élhetetlen utcák. Minden attól függ, hogy milyen forgalmasak, és hogy mennyi kocsma van ott.
2024. okt. 24. 01:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem élhetetlen, hiszen sokan laknak ott. Bár az is igaz, hogy én magam nem laknék ott szívesen, nekem nem jönnek be azok a régi stílusú bérházas utcák.
2024. okt. 24. 08:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Határozottan nem.
2024. okt. 24. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Budapest nagyon élhetetlen a környező nagyvárosokhoz (fővárosokhoz) képest?

Elsősorban nem politikailag értem, hanem mint város maga.

Budapestet leszámítva miért élhetetlen az egész ország?

Javasolták, hogy költözzek vissza Szegedre, mert ott kevesebbe kerül az albérlet. 120.000 Ft-ért béreltem panelt, a fizetés meg 230.000 Ft volt, negyed év után visszatértem a fővárosba. Itt bőségesen válogattam a munkák közt és a fizetési igénynél se kerekedett a HR-es...

Csak én gondolom úgy, hogy ez az ország Budapest kivételével teljesen élhetetlen?

Gondolok itt a fizetésekre, az inflációra, az emberek borzasztó mentalitására. Jó idje pont emiatt kölyöztem nyugatabbra, és bár ott sincs kolbászból a kerítés, valahogy sokkal élhetőbbnek tűnik minden, és az emberekben sincs az a fajta gyűlölködés, mint nálunk. Vélemény?

Miért van az, hogy Budapest ennyire mocskosul élhetetlen és ilyen alacsonyak a bérek Európai színvonalban, ahhoz képest hogy nagy város?

Eleve is olvastam valahol, hogy Budapest a legélhetetlenebb EU-s főváros, de már lassan teljes Európa TOP 3 legélhetetlenebb városai között szerepel.De ezen még én is hátast dobtam: Az utóbbi évben egy Bukaresti (agglomerácival együtt) 13100 Euro-t költhetett, míg egy...

Elegem van a Budapestből és a panel dög meleg életből, egy évig bírtam itt az mennyire normális?

Vidékiként kerültem fel még tavaly, összebalhéztam a volt a munkahelyemen a főnökkel és több munkatársammal. Nem adta ki a szabadságaimat és a fizetett ünnepek se léteznek nála. Mindent magamnak kellett állnom, munkavédelmi cipő, ruha, védő felszerelés. (tipikus...

Budapest élhetetlen már?

Egyre jobban veszem észre hogy már túlzsúfolt a város sehova nem lehet eljutni nyugodtan tömegközlekedéssel, vagy autóval hogy az ember nem stresszeljen. Hétköznap olyan mintha az emberek nem dolgoznának nincsenek holtidőszakok. 2013-ba költöztem fel ès olyan 2016 óta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!