Anglia melyik részén érdemes élni?

válasza:glennfinnan.
ott fogatták a hegylakót,én ha mennék,akkor oda mennék.

válasza:Én a kérdező mellett vagyok. Itthon nem jó. Nekem. :)
Én márciusban megyek ki, Cambridge-ben fogok élni, gyönyörű kis ékszerdoboz. Már nagyon várom!
Minden van ott, ami kell, vásárlási lehetőség, orvos, iskolák (EGYETEMEK!), sok a vendéglátós hely, ezáltal munkalehetőség is viszonylag sok van. Mellesleg Cambridgeshire központja, talán mondhatjuk, hogy Kelet-Anglia központja.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Az időjárásról nem tudok sajnos véleményt mondani, ugyanis eddig a leghosszabb amit kint voltam, az 2 hét volt, bár akkor szerencsésen kifogtam egy napos időszakot:) De az előttem válaszoló tökéletesen megfogalmazta:)
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy nézegettem Southend-on-Sea-t és bérelhető szobát/házat elég szépeket találtam, engem is a munka lehetőség érdekelne. Esetleg kis üzleti eladó, illetve hasonló kaliberű munkák milyen számban vannak? No és persze nem tudja-e valaki, hogy az kb hogyan fizet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A jövőben hegyvidéki településen szeretnék élni, és majd ott családot alapítani. Mit gondoltok a Zemplén, a Bükk a Mátra vagy esetleg Salgótarján környékén jobb a megélhetés? Gondolok itt munkára, és egyéb ilyen dolgokra. Ha valaki tud az írhat konkrét települést is,...
Rossz környék, cigányos? Nem ismerem Budapestet, de ott gyanúsan kedvezőek az árak.
Milyen ott az élet? Mit érdemes már az elején megtanulni, hogy jól érezze magát az ember egy ilyen helyen?
Sok arrafelé a cigány, veszélyes? Egyedül laknék, a házban van portaszolgálat. Nem ismerem nagyon a várost. 21/L
Úgy értem,hogy melyik az az országrész Megye ahol még van munkahelye az emberek többségének és egy átlag ember is tud boldogulni, és az emberek is normálisak,mármint úgy értem civilizáltak(nem úgy mint a keleti megyékben) Nem akarok rasszistának tűnni de igazából...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!