Ha valaki arról panaszkodik hogy magányos miért derül ki mindig hogy kövér ésvagy kiállhatatlan?
Figyelt kérdés
ápr. 20. 18:50
1/8 anonim 

válasza:

Ismerek több olyan magányost is, aki sovány.
2/8 anonim 

válasza:

Ezt az igencsak téves következtetést hány fő bevonásával érted el?
3/8 anonim 

válasza:

Hát mert gondolom a többi nem panaszkodik hanem tesz a boldogságáért..
4/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon láttam még jóképű/csinos embert erre panaszkodni. Ha igen róluk mindig kiderült hogy kiállhatatlanok és olyan elvárásaik vannak amit élő ember nem ugor meg
ápr. 20. 19:01
5/8 anonim 

válasza:

Ennyi erővel lehet, hogy van egy csomó magányos, aki se nem kövér, se nem kiállhatatlan, csak ők sem panaszkodnak :)
6/8 anonim 

válasza:

Én dagadt is vagyok meg kiállhatatlan is, de magányos nem.
7/8 anonim 

válasza:

A kövéreknél gondolom azért mert kevésbé nyitnak feléjük az emberek a kinézetük miatt, a rossz természetűeknél meg adja magát a válasz.
8/8 anonim 

válasza:

En nem panaszkodom a maganyomra hanem elvezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!