Örülnél, ha plüss állatok lennének a munkahelyeden, és lehetne őket ölelgetni, ha úgy érzed, hogy jól esne?

Hát most intézem,hogy legyen.
De inkább legyen +fél óra extra szünet erre a célra,mint hogy halálra dolgozzam magam kettőhúszé',és ne legyen ilyen opció...

... de aztán előtte-utána fertőtlenítsd, ebben a mostani covid-helyzetben :D
Vannak egyéb stresszoldó lehetőségek is ám.

Nem hiszem, hogy bárki ölelgetné, de amúgy szerintem full poén lenne, ha lennének ilyen lazulós dolgok, pihenősarkok, és kicsit otthonosabb lenne az iroda.
Mondjuk egyszer-kétszer felvetettem, hogy van egy kis kanapém, amit a munkahelyen tárolok azt bedobnám közösbe és milyen király lenne, le lehetne kicsit ülni, pihenni. De még ezt is ellenezték meg hülyének néztek a kollégák.

Egyébként volt ilyen kutatás, most nem emlékszem melyik országban.De biztos brit tudósok állapították meg :)
Szóval hogy azok az emberek jobban teljesítenek a munkahelyükön és boldogabbak, akik magukkal vihetik a házi kedvenceiket a munkahelyre és a munkahely nyitott ilyesmire.Kutyát macskát hörcsögöt stb. Jó hatással van rájuk.

Nekem van otthon plüssöm és homeoffice-ban dolgozom.
A kollégáim 90%-a férfi, szóval jót szórakoznék ezen.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!