Munka miatti stressz? Mi ez?
Minden vasárnap, vagy szünet után, amikor másnap menni kell dolgozni, teljesen stresszben vagyok. Nagyon nehezen, sokára alszok el ilyenkor. De ez mindig csak az első nap előtt van, hét közben igen ritkán.
Nincs semmi tét, nem kérnek számon, nem kell semmi újat tennem, hogy azért izgulnék, és nem is vagyok már pályakezdő.
Most is stresszelek, húzom az időt a lefekvéssel, mert félek, hogy megint nehéz lesz elaludni, hátha majd beájulok az ágyba...
Annó közép suliban volt egy időszak (már nem emlékszem, mennyi ideig tartott, talán 1-2 hónap), amikor sokkal durvább volt, akkor vasárnaptól péntekig volt az, hogy nem aludtam, csak hajnalban dőltem ki, pár órákat aludtam. És azt tudom, hogy akkor is gondolkoztam, miért idegeskedek, de nem találtam magyarázatot. Aztán egyszercsak elmúlt.
De ez a vasárnapi nem-alvás már régóta van megint. És igazából nem csak az esti alvás a probléma, hanem már maga a vasárnap is, rossz kozerzetem van, eszembe jut, hogy jaj ne holnap menni kell dolgozni... Persze a munkaban utána már semmi gond, jól érzem magamat és a munkával sincs gondom, csak ez a hétfő/első nap ne lenne...
Nektek szokott ilyen lenni? Velwm van a baj? Nem tudom mit kezdjek ezzel, de nagyon zavar és persze aztán fáradt vagyok egész héten.

En ilyenkor nem stresszt, csak mérhetetlen gyűlöletet érzek.
Szerintem amúgy a hozzászokas miatt van. Hetfőn látod hogy ja minden ugyanúgy van es semmi különleges nincs amitől félned kéne.
Aztan ezt valahogy elfelejted pénteken mert rendesen ki tudsz kapcsolódni - ami amúgy kell. Es megint ekll a hetfő, ami majd emlekeztet

En sem tudok vasarnaponkent elaludni, de nem stressz miatt, szimplan ugy alszom a hetvegen, hogy nem tudok vasarnap koran lefekudni, pedig masnap hajnalban kelek. Igy sokszor kimarad az alvas kompletten, de olyankor altalaban vasarnap is csak keso delutan kelek fel.
Stresszelni maximum amiatt szoktam, hogy mar megint be kell menni es elmegy megint egy csomo ido a munkaban, mert termeszetesen vasarnap estere szoktam belelendulni valamibe, hobbiba, tanulasba, annyira, hogy ugy erzem most egy hetig tudnam folyamatosan csinalni XD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!