Mi táplálja ezt a kettős hozzáállást a cégeknél?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Persze hogy besértődik. Most majd kereshet másik rabszolgát, valamit csinálni is kell a dirigáláson kívül.
Másrészt fáj neki,hogy a beosztottnak is van akarata, nem éri be a szarral.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ilyen esetben, pozitív lehet a kimenetel?
Egyetemista vagyok és egyetem mellett dolgozom. Egyetemre szinte csak vizsgázni járok be. Egy irodában dolgozom egy nagyobb multinál. Sokszor csak úgy érzem hogy amiatt adnak feladatot hogy csináljak valamit,de sok értelmét nem látom. Bugyikat válogatni (nem az a bugyi...
Szeretnék itt maradni a munkahelyen, de most ő jelenti a legnagyobb problémát itt. A viselkedése elfogadhatatlan. Vagy pszichopata, vagy nárcisztikus. Nem akarnék bosszút állni rajta, vagy felmondani miatta. Azt szeretném, ha rendeződne a viszonyunk. De ehhez ő is kell.
A bér a minimum, a lehető legkisebb amit csak jogszerű keretek közt ki lehet fizetni. Ezért a kemény bérért Pesten milyen munkaerőt remélnek találni? Mi az elvárás ? Hogy legyen két keze lába és szobatiszta legyen? A nevét le tudja írni? Ennyi pénzért manapság mást el...
Pl már csütörtökön érzi hogy ő beteg lesz, csavarja az orra, megy fel a láza, stb, dehát még a pénteket úgyis kibírom odabenn, persze mindenki elkapja a betegsége elején tőle. Aztán meg a kövi héten sápítozik, hogy ó jaj ti is megfáztatok influenzás stb lettél.
Nemrég kezdtem el egy szakmérnöki képzést munka miatt, egy félévem van hátra. Tegnap tudtam meg, hogy "felvettünk" egy kolléganőt január 10-től egy olyan pozícióra, ahol több éves szakmai tapasztalatot és szakirányú végzettséget kérnek általában (más cégek legalábbis)....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!