Miért turkálnak egymás zsebében?
Unatkoznak.
Engem hidegen hagy mit beszélnek rólam.
Nem mondok el személyes dolgot ezért csak találgatnak.
Engem is kibeszéltek hasonlóval kapcsolatban. Nálunk teljesítménybérezés van, a nettó bevételünk alapján kapjuk a fizut és sajnos lehet látni, hogy kinek mennyi volt a nettó bevétele előző hónapban...Engem ezzel kapcsolatban beszéltek ki, hogy tulajdonképpen sokallják, amennyi nettó bevételem lett... A pletyka a fülembe jutott és sajnos nagyon felzaklatott, pedig nem kellett volna foglalkoznom vele...már majdnem 1 hónapja történt, hogy meghallottam, de még mindig ekörül forognak a gondolataim, megkeseríti a napjaim, a munkám, elbizonytalanított és máshogy tekintek a kollégáimra.....Nem tudom, hogy engedhetném el, már azt képzelem be, hogy a kollégáim egyenesen utálnak.
Pedig hogy miért beszéltek, az jó kérdés ..... valószínű, nem rosszindulatból, csak unatkoznak vagy irigykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!