Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem jön be az új munkahely,...

Nem jön be az új munkahely, megint váltsak? Ennyire rossz, vagy én tartom csak annak? Lejebb lent.

Figyelt kérdés

2 éve dolgozom itt jelenleg, nagyon nehéz utam volt idáig. Az elején a "kiskorúság" érzés meg volt, amivel nincs is semmi baj be kell tanulni felvenni a ritmust, az adott szokásokat stb, de az hogy mindenbe bele szóltak, üvöltve, mintha teljesen analfabéta lennék az nagyon rosszul érintett

A főnököm nagyon toxikus, hangulat ember, már úgy jön be hogy ossza a feladatokat, negatívan áll mindenhez. A munkatársam se 100 as, mindenbe bele köt, csak az a jó amit ő Úgy csinál...

Másrészt nem volt arról szó a felvétel alatt hogy más vezető munkáját is segíteni kell ergo több helyen kell egyszerre lenni...

Pl ha a főnököm péntek délután 15 kor végez nekünk bent kell maradnunk este 7 ig is akár míg a másik vezető nem végez.

A csütörtöki napokra szabadságot ír ki a főnök mert akkor zárva az iroda...

Ezt se tartom fairnek valamint a jelenléti ív se a valós időket tartja számon, fel órával később lehet be írni magunkat a munka kezdés előtt hiába ha bent vagyunk egy órával már előbb, előkészület miatt, sőt a kaja időt is levonja ami nincs is meg mert vannak napok amikor wc re alig tudunk elmenni...

A munka idő nagyon kiszámíthatatlan, tervezni nem lehet. Valamint folyton a nyavalygást hallom a főnököm részéről hogy de nagyon rosszul megy a cég satöbbi még többet kell dolgozni és nekem ebből a negatív hozzáállásból már nagyon elegem van nem tudom meddig bírom vagy én veszem fel ennyire ezeket a dolgokat de gondoltam hogy nézelődök mást de egyelőre nincs más lehetőségem itt a városban másodállásomban de abból nem tudnék megélni

2024. ápr. 9. 07:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossznak tűnik.

Én váltanék.

2024. ápr. 9. 07:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Toxikus az egész.
2024. ápr. 9. 08:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy bírja bárki is ilyen helyen két évig?

Én első nap otthagynám.

2024. ápr. 9. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miben utazol, mi a munkád...de az biztos, hogy innen tiplizni kell.
2024. ápr. 9. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy megint váltasz, hát a "megint" szó ne zavarjon egyáltalán, hiszen 2 évet kibírtál. Most már lépj nyugodtan, ez a hely mérgező.
2024. ápr. 9. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem olvastam el, de annyit fűznék hozzá, hogyha 2 éve ott vagy, akkor az nem új munkahely. Ennyi idő után amúgyis érdemes mindig körbenézni.
2024. ápr. 9. 15:38
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
87%
Teljesen mindegy,hogy rossz-e a munkahely, vagy csak te érzed annak; lépni kell. Az életed egyharmadát ott töltöd,bazki! Qurvára nem mindegy, milyen hangulatban.
2024. ápr. 10. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz. Jól érzed. Váltani kell.
2024. ápr. 17. 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus magyar, égetni való rabszolgatelep. A többi is szar, csak lehet hogy kevésbé. Ezt mindenképp érdemes lenne otthagyni. És amikor állást keresel, legyél tisztában vele, hogy az álláshiedetés szövege és ami az interjún elhangzik, az 90%kamu.
2024. ápr. 18. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem már felmondtál.
2024. júl. 31. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Váltsak munkahelyet miatta?

Ismerkedtem pár éve interneten egy sráccal akkor még fiatal voltam sok butaságot tettem, sokáig beszélgettünk intimebb témákról is. Volt, hogy kicsit lengébb ruhás képeket is küldtem, igaz arctalanul de akkor is elküldtem. Nagyobb városba költöztem vidékről, a munka...

Váltsak munkahelyet? Most teljesen elbizonytalanodtam. A leírtak alapján melyikkel járnék jobban, ti melyiket választanátok?

Jelenlegi helyemről azért mennék el, mert a kollégákkal nem jövök ki jól. Se a szemembe se a hátam mögött nem kedvesek, bár a szemembe legalább normálisak, elviselhetőek. Illetve mivel kevesen vagyunk, ezért nehéz pl szabit kivenni, vagy kicsit elszabadulni, ha dolgom...

Unalmas a munkahelyem. hogyan találjam ki,hogy milyen irányba váltsak?

Napi monotonitasból már elég. Irodába vagyok adatbevitelen. Adminisztrátor lényegében.

Váltsak munkahelyet?

Hezitalok van egy ajánlatom ahol legalább 50%al többet tudnék keresni mint most viszont valószínűleg keményebb is a munka! Jelenlegi helyemen laza a meló a kollégákkal közepesen jövök ki! Ti, hogy döntenének? 5 évet hagynek magam után.

Milyen munkahelyre/szakmára váltsak ha gyűlölöm az embereket?

Utálom a nagyképű/magabiztos/arrogáns/okostojás/jópofizó/ripacs/okoskodó/pletykás/lenéző/testképnáci/nagypofájú/feltűnési viszketeg/szóf**ó embereket. Elegem van, hogy már évek óta meghazudtolom és a sárba tiprom minden egyes nap a személyiségem ha be kell menni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!