Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt postás (a Magyar...

Van itt postás (a Magyar Posta Zrt-nél dolgozó)? Mi a levél útja, ha a cím mellett kb.100 m-re lévő postán adom fel?

Figyelt kérdés
De miért tennék ilyen értelmetlenséget? Az egyetememen az ösztöndíjra ugyanis csak így lehet jelentkezni, nem lehet leadni személyesen a borítékot hanem fel kell adni ajánlottan... Mondjuk én úgy voltam, ha már ajánlott, legyen tértivevényes is :D úgyhogy adtam egy kis munkát a postásnak...

2014. szept. 20. 09:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, hogy ilyen esetben is felviszik a leveleket a központba és onnan viszik ki?
2014. szept. 20. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, felviszik.
2014. szept. 20. 12:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Jesszusom :O
2014. szept. 20. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy felviszik, mivel attól, hogy ott van közvetlen mellette a cím, még ugyanúgy ellenőrizni és dokumentálni kell.
2014. dec. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Munka kisbaba mellett? Otthonról dolgozó, vagy saját vállalkozásukat a kisbabájuk mellett is működtetni tudó édesanyák tapasztalatait várom, tanácsukat kérem.

Jövőre kisbabát szeretnék, így valamivel 30 fölött érzelmileg érettnek érzem magam rá. Vágyom az anyaság érzésére, és szeretnék majd neki mindent megadni, amit csak tudok. 14 éve folyamatosan dolgozom, már az egyetem alatt elkezdtem. 2 évre biztosan, de lehetséges,...

Esti tagozaton folytatom a gimnáziumot. Milyen munkalehetőségeim vannak mellette?

Még 2 tanévem van az érettségiig, és átiratkoztam esti tagozatra. Szeretnék mellette (valószínűleg) részmunkaidőben dolgozni, napi 4-6 órában. 19 éves férfi vagyok, alapfokú végzettséggel. Milyen lehetőségekre számítsak?

Mennyi a jarukefizetesi kotelezettsege annak a munkaltatonak, aki GYES mellett dolgozo munkavallalot vesz fel?

6 es 8 oras bejelentett munkaviszony utani jarulekok-osszegekre lennek kivancsi.

Egyetem mellett Kft tagjaként másodállásban dolgozó után milyen járulékfizetés van?

Főállásban nappali tagozatos egyetemistaként, Kft-t alapítok, másodállásban fogalkoztatom magam. Milyen járulékfizetési kötelezettség terhel?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!