Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 17-éves vagyok! Jő-vőre...

17-éves vagyok! Jő-vőre szeretnék menni katonának. és azt akarom tudni. Hogy hányas átlaggal vesznek föl? 3-2 elég? Mert nem vagyok valami jó tanuló! és hogy, az érrestségi mennyire húzós? Kel egyáltalán érettségi?

Figyelt kérdés

2014. szept. 20. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
2014. szept. 20. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Az érettségi nem kérdés, de ilyen átlaggal el is felejtheted a felsőoktatást.

Kezdj el az okj-sek között keresgélni.

2014. szept. 20. 14:24
 3/6 supra01 ***** válasza:

Szia!

Ez csak rajtad múlik! Ha az akarsz lenni, akkor most azonnal kezdj el gőzerővel tanulni, semmi más ne érdekeljen, minden időd tanulással teljen, menj magántanárhoz, kérj segítséget a barátoktól, tanároktól!!!

Tegyél meg mindent, hogy felvegyenek, és sikeres érettségit tegyél!

Ha így teszel, akkor sikerülni fog! És ha nem jövőre, akkor rá egy évre, mert lehet javító érettségit is csinálni!

Drukkolok!

Ne add fel!

2014. szept. 20. 15:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönőm! Supra!!!!

nem adom fel, tanulni fogok!!

2014. szept. 20. 21:18
 5/6 cl28 ***** válasza:
Ha katona szeretnél lenni, jelentkezz szerződéses katonának (irány a toborzó; elvárás: 8 általános), ha tovább szeretnél tanulni lehetőleg katonaként, akkor húzzál bele a tanulásba, mert első ránézésre van mit bepótolnod.
2014. szept. 23. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok valami, jó tanuló! ez van sajnos! de amít tudok! az hogy Katonna leszek így avgy úgy !!!!!!! de az leszek ;)

és bocs a helyes, írási hibákért! de rossz a billentyü!

2014. szept. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Az új rendszer miatt, megint érettségi mellé kapok szakmát +1 év technikum. Bekerülhetek Egyetemre ha jó tanuló vagyok?

Nekem az a gondom,hogy csak érettségi miatt jöttem ide növényvédelmi,és szeretnék tovább tanulni Egyetemen kisgyermek nevelőként! Nyelvizagát is szeretnék.Sokan emiatt piszkálnak,miét nem maradok ott stb. Van esélyem bekerülni szerintetek így is?

Elorehozott erettsegi es osztalyozo teljesitese utan kozelezheto a tanulo oralatogatasra az adott targybol?

A kerdes adott. Vegigneztem az iskola honlapjan a dokumentumokat, de egyik sem ter ki a temara. Nalunk be kell jarni, csak nem kap osztalyzatot az ember es aludhat heti 4 oraban a padon... Sok ertelmet nem latom - van valami torveny, ami kiter erre?

Ha elmúltam 18 éves lehetek magántanuló?

Van valami kitétele ennek? Hogyan lehet elintézni? Mennyire számít majd a későbbiekben amikor el akarok helyezkedni? Külön rajta lesz az érettségimen + szakmáról kapott lapjaimon, hogy magántanulóként szereztem meg?

Miért hiszi a legtöbb felnőtt, hogy ha valaki most érettségizik/érettségizett vagy most tanul, annak mindent tudnia kell?

Idén érettségiztem, már a felére nem emlékszem a tételeknek! A címét se tudnám elmondani a tételnek! De sok felnőtt ismerősöm tőlem kérdezget történelmi számokat, eseményeket, mert én most érettségiztem, és biztos tudom, mert tudnom kell! És mikor mondom, hogy nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!