Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is fél a munkától?

Más is fél a munkától?

Figyelt kérdés

5 napot dolgoztam diákmunkát és reggelente nagyon szorongtam a gyomrom görcsölt, vert a szivem, pánikoltam. Az is baj volt hogy sok emberrel kellett kapcsolatba kerülni, én eléggé viaazahuzodo vagyok.

Rengeteget bénáztam, mindent elrontottam. Elmondtak egy dolgot 20szor, de én nem fogtam fel, bénáztam.

Az is rettenetesen zavart hogy néznek, emiatt leblokkoltam.

Össze is súgtak hogy milyen szerencsétlen vagyok.

Előre félek hogy hogyan fogok én munkát vállalni, mert továbbtanulni nem tudok ahhoz kéne 50.000 ft új érettségire. Vagy itthon ülök vagy dolgozok

20/F.

2016. jún. 24. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyszer akkor is dolgozni fog kelleni..

Inkább keress olyan munkát, ahol nem néznek, nem közvetlen emberekkel kell foglalkozni.

2016. jún. 24. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez milyen meló?
2016. jún. 24. 14:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Árufeltöltő
2016. jún. 24. 14:44
 4/8 A kérdező kommentje:

De ja az emberek a gond. Félek hogy mikor kötnek belém, megbámulnak e.

Ha beszélnek hozzám nem fogom fel, mert ideges vagyok.

2016. jún. 24. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Normális ha első nap izgulsz, de utána lassan bele lehet jönni. Vagy mehetsz együtt egy barátoddal, és akkor már nem lesz olyan feszült a helyzet. :)

Egyébként én is hasonló vagyok hozzád csak lányban. :)

Én is féltem idegenekkel beszélni, de ahogy egyre többször csinálod, úgy lassan megszokod és már nem görcsölsz rá. Ők is csak emberek, ugyanúgy mint te. :)

Ha van kedved beszélgetni írhatsz nyugodtan. :)

2016. jún. 24. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy kicsit paranoiás vagy és azt gondolod, hogy mindenki veled foglalkozik.
2016. jún. 24. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen vagyok csak lányban.

16 évesekkel dolgoztam együtt gyárban diákmelót és egyedül én paráztam és emiatt több hibát is ejtettem pedig én 22 voltam...

Szerintem nekünk egy külön munkahely kéne, akik ilyen félősek vagyunk és egymással sokkal jobban kijönnénk és segítene az a tudat, hogy a másik is ilyen és nem félnénk egymástól és jobban is dolgoznánk, megértőbbek lennénk.

2016. jún. 24. 15:09
 8/8 Max0007 ***** válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok ma tettem fel egy kérdést a problémámmal kapcsolatban. Egy éve vagyok a cégnél és elég volt. Van egy ember aki totál lenéző és több embert is megbántott már úgy hogy sírt is miatta. Nekem elegem lett belőle de nem tudom mit tegyek látni sem akarom be se akarok menni. Szar az élet azt tudom ha nem vagy tökös akkor mások tönkre tesznek.
2016. jún. 26. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!