Nagyon nyomul. Hogyan állítsam le?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy viszonylag "friss hús" vagyok még a cégnél, ahol amúgy is kevés nő dolgozik, hát még fiatal... Az egyik magasabb beosztású férfi mostanában elég keményen udvarolgat. Állandóan azzal jön milyen csinos vagyok stb.
Egy nagy csajozógépről van szó egyébként, akinek ráadásul a menyasszonya ott dolgozik szintén magasabb beosztásban.
Nagyon kellemetlenül érint a dolog, mert egyrészt nem akarok alaptalan pletyka tárgya lenni, másrészt féltem a munkahelyem.
Leszögezném, hogy engem ez a pasi nem érdekel, bármennyire jó képű is, az ilyen fazonok számomra undorítóak.
Szeretném szolidan leépíteni, párszor utalgattam már rá, hogy a menyasszonya nem biztosan örülne ennek, ha hallaná.
Valami tanács esetleg?
22/L
2016. júl. 3. 17:22
1/2 anonim válasza:
Menj oda hozzà bájosan, mèg vonzóbban ès súgd a fülèbe hogy az új magassarkúd mèg nincs letesztelve hogy strapabíró e...de ha gondolod ingyen török mogyorót ès nem kell hazafele beugranod a boltba rágcsáèrt:D ;)
2/2 anonim válasza:
Azért veszélyes az, ha keményen állítod le, mert még megbosszulhatja, főleg h magasabb beosztásban van. Láttam már ilyet. Egyszerűen csak ne vedd a lapot, légy kedves de semleges és vele kizárólag munkával kapcsolatban kommunikálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!