Hogyan tudnék titokban cigit szerezni, hogy a szüleim ne tudjanak róla? Sajnos minden lépésemet figyelik, és nem engednek nagyon sehova csak az edzésre ahová járok. Suliba se akar senki cigit adni. Hogyan szerezzek mégis?

válasza:Mi lenne, ha nem cigiznél? Tudom, menő lázadó dolognak tűnik, de tapasztalatból mondom, hogy hülyeség.
Én is 17 évesen szoktam rá, most vagyok negyven. Nemrég tettem le, eléggé szarul vagyok. Ez egy függőség, ami drága, és lassan megöl, de legalább nem ad semmit.

válasza:Nincs, mert azonnal szólna anyumnak hogy cigit vetetek vele....
Mondom, sajnos rövid pórázon vagyok tartva...

válasza:

válasza:Én is kipróbáltam már, anyum csak azt engedte hogy előtte elszívjak egy szálat és azt mondta többet ne mert ha rászokok ugy elveret apámmal...
Mondom ugy kellet cigiznem hogy anyám előtt, nézte hogy szívom, jó érzés volt nem köhögtem, de mégiscsak ciki, hogy a saját anyámmal kellet kipróbálnom a cigit, úgy hogy közben nézi hogy szívom...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy mit kell tenni, hogy tényleg ne mondja el senkinek?
Volt egy "haverom". Én nem tudtam sokáig, hogy ő engem utál... mindig hívott a közös baráti körébe is lógni, inni stb. de külön kettesben is. Évekig lógtunk így, ő fiú én lány. Aztán egyszer visszahallottam valahonnan, hogy minden k-nak elmondott, meg hogy egy nyomi...
A kérdésem viccesnek tűnik, de kíváncsi vagyok. Mi 'bunkó' pasik fingunk, fosunk, okádunk és általában a többségünk nem csinál titkot belőle. :D Az aranyos lányok után még szag sincs a wc-ben. Várom a bátor válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!