válasza:

válasza:Osztrákok 50 körül is buliznak, csak itt furcsa hogy valaki kiöregszik a szórakozás bizonyos formáiból!
De érthető ha valaki már nem szeretne bulizni ha jól érzi magát a társával!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos nincsenek barátaim, de vágyom az emberek közelségére és sz ismerkedésre.
27 eves ferfi vagyok. 14-20 eves koromban jartam bulizni budapesten clubokba. Fesztivalon, koncerten, hasonlo helyeken sosem jartam. Most vege lett egy kapcsolatomnak. Elegge felrugta a terveimet, mar gyerekeket akartunk. Nagyon offon van az eletem. Valahogy azt...
Miért van a környezetem ezeken kiakadva? Mondván hát miféle kapcsolat ez? Van olyan hogy nekem van kedvem bulizni a csajomnak nincs. Vagy épp lenne csak oda nem akar jönni ahova én. Hát semmi gond megyek egyedül. Ő meg marad otthon vagy megy ahova akar. lehetőség...
Mentem haza, buliztak fiatalok egyik háznál, és lakodalmi, mulatós zenére nyomattak! És fehérek voltak! Hogy lehet ez? Láttam mar diszkó, dubstep, metál, rock zenére bulizni igy, de 20 évesen lakodalmi zenére partizni, az durva! Másnak nem fura?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!