Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Furcsa, ha 30 évesen mindig...

Furcsa, ha 30 évesen mindig csak bulizni járok?

Figyelt kérdés

ápr. 18. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
számomra az
ápr. 18. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, jól teszed. Hovavalósi vagy?
ápr. 18. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Kicsit.bar nem itellek el,de valahogy ezt a korszakot idővel maguk mögött hagyják az emberek.nekem fura amikor meglett 50es pali kollegam rendszeres hétvégi programja hogy bulizni megy.
ápr. 18. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Osztrákok 50 körül is buliznak, csak itt furcsa hogy valaki kiöregszik a szórakozás bizonyos formáiból!

De érthető ha valaki már nem szeretne bulizni ha jól érzi magát a társával!

ápr. 18. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
Ha dolgozol, nem máson êlősköcc akkor nem. Ha igen akkor nem furcsa, hanem szánalmas.
ápr. 18. 19:31
 6/8 A kérdező kommentje:
De én huszonévesen nem jártam sehova
ápr. 19. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én most nem voltam egy ideje,de menni fogok úgy hogy 30 leszek lassan.
ápr. 19. 11:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket
ápr. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Egyedül elmenni bulizni nem furcsa és kínos? Nem néz a környezetem hülyének? Volt, aki így ment bulizni?

Sajnos nincsenek barátaim, de vágyom az emberek közelségére és sz ismerkedésre.

27 evesen nem furcsa bulizni jarni?

27 eves ferfi vagyok. 14-20 eves koromban jartam bulizni budapesten clubokba. Fesztivalon, koncerten, hasonlo helyeken sosem jartam. Most vege lett egy kapcsolatomnak. Elegge felrugta a terveimet, mar gyerekeket akartunk. Nagyon offon van az eletem. Valahogy azt...

Furcsa tényleg hogy a csajom nélkül megyek bulizni ha ő nem jön? Vagy megyünk de nem ugyanoda?

Miért van a környezetem ezeken kiakadva? Mondván hát miféle kapcsolat ez? Van olyan hogy nekem van kedvem bulizni a csajomnak nincs. Vagy épp lenne csak oda nem akar jönni ahova én. Hát semmi gond megyek egyedül. Ő meg marad otthon vagy megy ahova akar. lehetőség...

Hogy lehet mar 18-20 évesen mulatós lakodalmi zenére bulizni? Csak nrkem wtf ez?

Mentem haza, buliztak fiatalok egyik háznál, és lakodalmi, mulatós zenére nyomattak! És fehérek voltak! Hogy lehet ez? Láttam mar diszkó, dubstep, metál, rock zenére bulizni igy, de 20 évesen lakodalmi zenére partizni, az durva! Másnak nem fura?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!