Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek azokról a...

Kohdf hirte kérdése:

Mi a véleményetek azokról a pasikról akik elég vékonyak, alacsonyak, szőkésbarnák, kékszeműek és inteligensek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mivel mást nem tudok, így semmi..kékszeműek, vékonyak, alalcsonyak, szőkésbarnák, és férfiak;)

A férjem "vékony" ( szálkas izomzat) , szőkésbarna, szürke szemű, alacsony(?-176 cm, én 173-4)

És férfi..

Ennyi nem sokat mondana róla;) mivel ismerem( egy jó ideje) így tudom, hogy milyen ember, és gyanítom nem vátoztatna az érzéseimen, ha magas volna, ha nem ennyire vékony, barna szemű, sötét hajú..)

2014. máj. 16. 09:16
 12/13 anonim ***** válasza:
16%
Mutáns faj, X-men gagyi módban xDD
2014. máj. 17. 12:38
 13/13 Harcikacsa ***** válasza:
Ez tetszik :D Jó a téma ! Nyissunk vitát ... imádok vitatkozni. A kommentek olyanok mint egy szinusz függvény : értékes, intelligens válaszok / értéktelen, sületlen marhaságok periodikus váltakozása -LOL- Bár egy kivétel van, ami egyikhez sem tartozik : a párkapcsolat céljából kezdetű válasz. Hát ezt nem tudom hová tenni. Őszintének őszinte, és ezért nem is húznám le a kommentelőt. De gondolom nő/lány vagy. Én sokra tartom a nőket és csodálom az intelligenciájukat, ezért nem értem azt, hogy miért hiszed hogy egy férfi/fiú nem képes levenni azt, hogy nem látod benne a férfit. A férfiak észreveszik ezt, és lehet hogy éppen ő is csak barátként akarna közeledni, és semmi többet nem akarna ... csak hidd el nekem, ha egy férfi leveszi hogy a nő akivel kommunikál, kategorizálja őt ... azaz besorolja az "erre jó arra meg nem" kategóriába, akkor egy egészséges lelkületű férfinak van akkora önbecsülése hogy ezek után "erre" sem akar jó lenni az adott nő számára .
2014. máj. 17. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!