Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy legyek híres, és népszerű...

Hogy legyek híres, és népszerű ember? 17/F

Figyelt kérdés
hogy legyek gazdag?

2016. jan. 1. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
rabolj ki sok bankot úgy hogy nem kapnak el...
2016. jan. 1. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Álmodozással nem juthatsz előrébb.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot..

Találd fel a rák ellenszerét, így két legyet egy csapásra alapon segítesz embertársaidon és még kőgazdag is leszel!

Ui. Ne felejtsd majd el levédetni!:)

2016. jan. 3. 14:35
 3/7 anonim válasza:
100%

Hát kedves kérdező. Neked csak egy jó tanácsot tudok adni.

A sikernek ára van és nem titka.

2016. jan. 3. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Általában véve a jó hírnév onnan jön, hogy sok figyelmet vonzzol magadhoz, miközben nagyon jó vagy valamiben, ami sokaknak tetszik, vagy sokaknak fontos.

Híres orvos, híres színész, híres zenész.

Gazdag meg úgy lehetsz, ha valamiben nagyon jó vagy. Annyira, hogy a legjobbak között vagy, miközben ez a képességed olyan valami, amire másoknak szüksége van. Azaz pénzzé tudod váltani a képességedet. Jól megválasztott szakma vagy terület, amiben profi leszel, és amire nagy szükség van.

2016. jan. 5. 16:30
 5/7 Sophia9900 válasza:
Ezt már most buktad pls :,DDDDDDD
2016. febr. 6. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
sz..rj bele a Trevi kútba
2016. febr. 10. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is híres és gazdag akarok lenni :D írj privit ketten kitaláljuk :D 16f
2016. márc. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan ismerjek meg sok embert, legyenek kapcsolataim, legyek egy karakter, és viszonylag népszerű?

16 éves fiú vagyok, most végeztem az első évet gimiben. Ugye ott vannak az osztálytársak, meg pár ember a suliba, meg a régebbi haverok, meg uncsik. Ennyi. Minden rendben van, de érzem, hogy több embert kell, hogy megismerjek, utálok egyedül lenni, ha lehetne, minden...

Mit tehet az ember, ha rosszul van ettől a trendtől?

Manapság az az ember számít közponi figurának, azaz "menőnek", akinek a legnagyobb a szája, "lepofázik" mindenki mást a színről, emellett állandóan veri a mellét, stb... Az intelligencia, szellemesség, kedvesség mintha kiment volna a divatból. Mivel ez a valós...

Hogyan legyek befolyásos, tekintélyes (és népszerű) ember?

Az a bajom, hogy ha pl. meg kell beszélni egy dolgot, fikarcnyit sem számít a véleményem. Ha dühös vagyok, mindenki kiröhög. Szeretném, ha néha azért tartanának tőlem és befolyásos ember legyek. (Mint az SzJG-ben Kinga vagy Cortez; bár inkább Cortez, Kinga túl ijesztő :D)

Mitől lesz valaki népszerű ember? Mitől függ, ki mennyire népszerű?

Azon gondolkodtam, hogy az én népszerűségem a nullával egyenlő. Van 2 barátom, de haveri köröm, ismeretségem abszolút nincs.Pedig nem ülök egész nap a gép előtt. Szoktam járni koncertekre, moziba, színházba, sportolni, na meg melózni. Még csak csúnya sem vagyok, sőt. A...

Szerinted a "forever alone" típusú emberek (pl. akik ilyen kérdéseket írogatnak ki itt, hogy "Miért nincsenek barátaim? "), tudnának mit kezdeni...

Az ilyen emberekben nincs alapból emberundor, ami miatt tudat alatt eltaszítják maguktól az embereket hogy ne kelljen érintkezni velük? Örülnék olyan ember válaszának is, aki "forever alone" típusúnak érzi magát, hogy egyáltalán szereti-e az embereket, és vágyik-e a velük való kontaktusra.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!