Ha egy ismeretlen lánynak mutatkozok be, akkor kézfogás van vagy puszi?
El kell olvasni egy illemtankönyvet. Általában minden háztartásban megvan a Tudni illik, hogy mi illik című.
Elég egyszerű: testi érintkezést mindig a nő kezdeményez, a férfi nem nyúlkál a nő felé. Szóval ha kezet nyújt, akkor lehet kézfogás.
Puszi??? XD
Sokszor kézfogás, sokszor semmi.
kimaradt, hogy F23
Amúgy németeknél egyébként a puszilkodás csak a nagyon közelieknek megengedett, ők inkább ölelkeznek. Nálunk a puszi teljesen hétköznapi, és az ölelés a mélyebb tartalmú.
4: Hiába hisztériázol, én is onnan tudom az illemszabályokat, hogy a szüleim elolvastatták velem a könyvet 10 éves koromban, akár csak a környezetemben a többi gyerekkel valamikor 8-12 éves kor között.
Tömören pedig egy mondatban elmondtam a lényeget.
Ennél bővebben pedig ott a könyv.
Elég világosak a szabályok, nem hagy nyitott kérdéseket.
15 év fölötti emberektől már kb. sértésnek számít, ha valakivel nem aszerint bánnak.
Azt a férfit, aki 20-on felül van és nyúlkálni kezd felém, szimplán pofon vágom (magánéletben), nem korrepetálom.
A munka világában pedig nem őt veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!