Ha egy ismeretlen lánynak mutatkozok be, akkor kézfogás van vagy puszi?
Jajj te jó ég, remélem az életben nem fogok még csak találkozni sem ezzel a hisztériás, sárkány nővel, mint ez a 65%-os. Ez a kioktató és arrogáns stílus katasztrófa.
Az illemet már leírták, hivatalos és annak tűnő helyzetekben kötelező az alkalmazása, a magánélet azért már nem így folyik, legfeljebb a csont konzervatívoknál. A fiatalok között, egy szórakozó helyen elég hülyén nézne ki az a dolog, hogy te állsz mint a vakegér, és vársz a nő első lépésére, hogy kezet fogj, puszit adj, amikor ő nincs tisztában ezzel, hogy neki kell megtennie az első lépést. Arról nem is beszélve, hogy ált. mindenki feszeng ilyenkor, és ha meg tudod törni a feszültséget egy puszival, kézfogással, akkor az jó indítás. Még egyszer mondom, maximum egy laza, fiatalok közötti magánéleti helyen, és nem a munkahelyen, iskolában, bíróságon stb.
"4: Hiába hisztériázol, én is onnan tudom az illemszabályokat, hogy a szüleim elolvastatták velem a könyvet 10 éves koromban.....,Azt a férfit, aki 20-on felül van és nyúlkálni kezd felém, szimplán pofon vágom (magánéletben)"
Azért ha valakire, akkor rád is rád férne egy illemkönyv, mert van min javítanod a stílusodon, kedves. Tombol belőled is a nőiesség és az illem.
Egyébként helyzetfüggő, ha nagyobb társaság van és több ember is bemutatkozik, általában kézfogással üdvözlöm nőként, ha pedig egy közeli barátom mutat be valakit ( és nem 5 emberrel együtt), akkor puszit is adok, miután bemutatkozok, ha egyidősek vagyunk.
25N :)
Sok hisztèrika :D
Menjetek Szigetre csàje :D
Szerintem inkább emberfüggő. Nem szeretem, amikor idegen, izgatott srácok csücsörítve közelítenek. Vannak barátaim, velük sem szeretek puszilkodni, pedig tinikoromban volt nagy divat a 3 puszi. Igaz, a legjobb barátnőmmel soha nem 3 pusziztunk, inkább ölelkeztünk.
Nálam a puszi családon belül vagy közeli kapcsolatban megengedett, egyébként betolakodás az intimszférámba. Onnantól tartom a két lépés távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!