Tetszem neki, vagy semmi különös?
Van egy férfiismerősöm, akin észrevettem, hogy olykor elég hosszan néz, és igazán az sem hozza zavarba, ha ezt viszonzom, de ha pl. ilyenkor intek neki, akkor hajlamos elkapni a tekintetét. Ez már másoknak is feltűnt és megjegyezték nekem, hogy "Hú, hogy megnézett!" meg ilyesmik. Az utóbbi időben ez többször is előfordult, de jelenlegi állapotunkban nem lehetséges, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.
Mindenesetre tetszhetek neki, ill. ha kapna bíztató jeleket, akkor várhatok több közeledést is?
Ezt a kor dolgot el is felejtettem beleírni a fenti kérdésbe, pedig elég fontos lett volna.
Elég nagy köztünk a korkülönbség, ami engem egyáltalán nem zavarna, de őt nem tudhatom. Én 19, ő pedig 35 éves.
7-es: Nem, neki van kapcsolata és nincs különösebb rálátásom arra, hogy mennyire szoros és mély ez a viszony.
Ráadásul olyan közös ismerősünk sincsen, akinél esetleg rákérdezhetnék.
Akkor csak remenykedhetsz
Amugy tetszel neki.nalam is ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!