A marcus and martinus milyen nyelven beszél? tudtommal, de lehet tévedek, németül vagy svédül? Nemtudom pontosan melyik nyelven énekelnek?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindig beszélgetek vele, és mindent elmondok Neki. olyat is, amit másnak lehet, hogy nem. Nagyon megbízom benne. Erősen kötődöm és ragaszkodom hozzá. Nagyon szeretem őt, mint embert és még a tárgyat is szeretem, amit tanít. Már év elején, amikor elkezdett tanítani,...
Egy kisvárosban lakom, a polgármesternél már jártam, le se szart, és a gyári 3 műszak az emberi méltóság és szabadidő teljes megalázása, úgy gondolom. Arra jutottam, már csak ez maradt, ha pénzt szeretnék látni.
Tudtommal ez egy hiányszakma, és viszonylag sokat lehet vele keresni?
Úgy emlékszem, hogy régen még 70-es, 80-as években büntették azt, aki nem dolgozott, nem volt munkahelye. Nem lehetne ezt visszahozni?
A kūlső és egyebek mellett ott van a tudás ami ha valakinek kevés akkor az nagyon sebezhető lehet.Valaki rosszul válaszol valamire kinevetik,gúnyolják kūlönböző sértegetésbe kezdenek az emberek nem nézve azt hogy nem létezik "mindentudó"tökéletes ember.Ezzel...
És ha lesz akkor mi meghalunk vagy a franciák nyernek és semmi bajunk vagy mi? Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!