Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kinek a tanácsait fogadnátok...

Kinek a tanácsait fogadnátok el pálinkafőzésből?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal srác, aki vegyészmérnök, élelmiszer iparban dolgozik, vágja az erjedést, desztillálást, illetve egy bácsi, aki 40 éve főzi a háztájit, de amúgy vasutas.


Kettejük tanácsai ha nem is teljesen, de sok mindenben ellent mondanak.



2019. nov. 13. 18:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21%

"Ahol ő dolgozik, ott előírás szerint menne a hulladékba"

Na, épp ez a lényeg, amit mondtam, "ELŐÍRÁS SZERINT", tehát a szabály és a bürokrácia felülírják az eredetiséget! Nem vonom kétségbe, hogy pocsék lehet az íze, az a módszer kell, ami minimalizálja az etil-acetát mennyiségét (ehhez nem értek), de azon kívül maradnék a házi receptúránál!

2019. nov. 20. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

Régen én is azt gondoltam, hogy az a torok kaparó utóíz azért van, mert a házi pálesz erősebb, mint a bolti.


Aztán az első jobb minőségű pálinka után kiderült, simán csak rosszul főznek, cefréznek kb. 10-ből 9-en.


De akinek a körömlakklemosós illat bejön, az igya azt...

2019. nov. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!