Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az normális, hogy a több...

Az normális, hogy a több hónapos ital atomkeserű?

Figyelt kérdés
Még kora ősszel össze öntöttem egy negyed üveg vodkát és kb negyed üveg barackpálinkát. Végig hűvös, fagyközeli helyen volt a kb fél üveg zárt ital. Tegnap megkóstoltam és brutál keserű. Ez normális?

2022. febr. 6. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szegény barackpálinka:)
2022. febr. 6. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Lehet befertőzted valami hétpróbás pálinkarontóval. Vagy ha van másik zugalkesz a háztartásban, akkor lehet ő öntögette vissza valami jó ötletnek tűnő húggyal. Ha nincs, akkor lehet te.
2022. febr. 6. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Phoney ***** válasza:
100%

Egy átlagos házipálinkában a legkülönfélébb ízek tudnak megbújni úgy, hogy eredetileg nem érezni őket, vagy esetleg bizonyos összetevőkből oxidáció/stb. útján keletkezni. Rengetegen számolnak be házipálinkák ízváltozásairól oda-vissza.


Kereskedelmi italokat nem szoktak ilyen instabil formában palackozni, szóval ha nem került bele utólag semmi, akkor a pálinka lehet a hunyó.

2022. febr. 6. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ilyenkor reménykedek, h üveg palackban tàroltad és nem PET-ben 🤔
2022. febr. 6. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!