Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mivel, hogyan tudnám a házi...

Mivel, hogyan tudnám a házi készítésű likőrt deríteni?

Figyelt kérdés
Többszöri kávé filteren történő szűrés után is opálos. Kis mennyiségről van szó.
2022. febr. 22. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen likőr, mi van benne?
2022. febr. 22. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Házi pálinkánál ha opálos lesz néha segít, ha fagyasztóba tesszük. Mondjuk egy napra.
2022. febr. 22. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Gyömbért reszeltem a vodkába, illetve gyömbér üdítőitallal édesítettem.
2022. febr. 22. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:

A fagyasztás után minden nem oda való leült a palack aljába és lefejthetővé vált.

Köszönöm a választ!

2022. márc. 18. 16:55

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!