Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kőbányai mitől lett ennyire...

Kőbányai mitől lett ennyire keserű?

Figyelt kérdés

Utoljára valamikor még kora ősszel ittam kőbányait akkor még egész iható és finom volt. Azóta épp most bontottam ki egy újabb doboz Kőbányait és csalódottan tapasztalom, hogy nagyon intenzív keserű mellékíze van. Ezt eddig ennél a sörnél nem tapasztaltam.


Miben változtattak a receptben szeptember óta?



2022. dec. 17. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Keserű vagy asztringens? ;)
2022. dec. 26. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%
10/ Erjedéstől függetlenül, igazi sörbe nem raknak semmiféle kukoricát. Német és cseh sörökbe sem található kukoricagríz.
2022. dec. 26. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Pofon egyszerű a megoldás: Akkor ne vedd meg, ha neked nem igazi.
2022. dec. 26. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
Azóta már ittam, a többi ízlett úgyhogy azzal az egyel más volt. Valószínűleg ettem valami olyasmit.
2022. dec. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!