Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ihatatlan, rossz pálinkát...

Ihatatlan, rossz pálinkát mire lehet felhasználni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 15:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%
Melegítésre (meg kell gyújtani), vagy tisztításra, ...stb. Attól függ, mennyire rossz. Ha az állaga normális, akkor az előzőeket nyugodtan.
2023. júl. 7. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
ha elég magas az alkohol foka akkor grill gyújtó folyadéknak.
2023. júl. 7. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Elajándékozod azoknak, akiket nem igazán kedvelsz.


-Ittál már rossz pálinkát?

-Ittam.

-Milyen volt?

-Jó...

2023. júl. 7. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
3#:)))
2023. júl. 7. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

Fánk tésztájába tenni hogy kevessbb olajat szívjom fsl.

Meg sütikbe elrejteni ahol csak az alkohol a lényeg.

2023. júl. 7. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

A magas szeszfok miatt például fertőtlenítésre is jó, azért mégiscsak barátibb, mint a vegyszer!

Vagy például vodka helyett az is jó akármilyen koktél vagy likőr alapjának, intenzíven ízesítve már nem érződik a saját alapíze!


Egyszer egy kolléganőm jól átverte az egész műszakot, “vegyesgyümölcs” címszó alatt tiszta törköly házipálinkát árult! Kegyetlenül rossz, ihatatlan volt, de sógoroméknak volt házi csokilikőr receptjük, ahhoz lett felhasználva!

2023. júl. 7. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Borotválkozás után;arcszesznek...

Likőrt én nem csinálnék ihatatlan,hitvány pálinkából.Hiszen ha eléggé átütő kozmás íze van,penészes cefréből készült..stb.,akkor szerintem még a likőrt is elcseszheti.Úgy gondolom oda leginkább vodkát érdemes használni.Likőr készítéséhez minél semlegesebb a szesz annál jobb.

2023. júl. 8. 00:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Likőrnek megcsinálhatod.Vsgy autó ablakmosóba.
2023. júl. 8. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 Phoney ***** válasza:
86%

Tényleg nem mindegy, hogy mennyire és milyen hiba miatt rossz, de "simán csak szar" házikból úgy szoktam élvezhető likőrt csinálni, hogy először kap pár hét aktívszenet (erre a célra szinte bármilyen típusú jó, de granulátum legyen, ne finom por, mert a port otthon nagyon nehezen fogod teljesen kiszűrni). Utána ízlés szerint valami jó markáns, éles ízesítés (pl. fahéj-szegfűszeg, de olcsó szálas zöld tea is jól megy hozzá), cukor jzlés szerint 100-200 g literenként. Ha így is rossz a pálinkaíz, vagy túl erős lett az ízesítés, akkor limonádéba keverve még mindig tud finom lenni.


Ha esetleg előpárlatos, technokolszagú, akkor azt óvatosan ki lehet forralni belőle gáztűzhelyen, mielőtt egyebet csinálnál vele.

2023. júl. 8. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Penészes cefréből??! Ember, tudod hogy attól erjedéskor milyen veszélyes gáz keletkezhet?!
2023. júl. 8. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!