Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az valós állítás lehet hogy...

Az valós állítás lehet hogy terméketlenebb területeken is lehet olyan minőségű házi bort előállítani mint egy borvidéken, csak többet kell vele foglalkozni, vagy túlzás/ kegyes hazugság?

Figyelt kérdés
febr. 25. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.Hiszen a szőlő minősége nagyban függ a táptalajtól.És rosszabb gyümölcsből már eleve rosszabb lesz a bor.
febr. 26. 02:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se.
febr. 26. 05:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 Phoney ***** válasza:
Hát átfedés nyilvánvalóan van, mivel egy borvidéknek az 1-2 ezer forintos boraihoz foghatót valszeg bárhol lehet csinálni, ahol normálisan megterem a szőlő... csak valahol magasabban lesz egy színvonal, amihez esetleg már nem tudnál elég jó szőlőt termeszteni ott, ahol nem ideálisak hozzá a körülmények.
febr. 26. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért a Homoki borok nem kiemelkedő minőségűek.

Nyilván táptalaj,plusz napsütés kell a jó minőségűhöz.

febr. 26. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Vannak körülmények, amiket a borszőlő igényel. Ha nem kapja meg (napsütés, talaj, csapadék stb.) akkor természetesen nem lesz olyan finom.
febr. 26. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!