Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A "tót"pálinka receptje...

A "tót"pálinka receptje érdekelne, hallott már róla valaki?

Figyelt kérdés
úgy hallottam hogy még zsír is kell bele....
2011. szept. 18. 19:54
 1/5 anonim válasza:
34%
Szerintem ez csak valami poén, ami a szlovákok igénytelenségéből indul ki :D
2011. szept. 18. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 Phoney ***** válasza:
100%
A gabonapárlatot hívták régen tótpálinkának. Olyasmi (vagy inkább rosszabb) lehetett, mint ma a német korn. A zsír kb kizárt...
2011. szept. 18. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
ez komoly.. nagyanyám kocsmáros volt 50-ben halt meg csak sajnos a recept elveszett.itt nem a szlovákról van szó csak egy jó receptről...
2011. szept. 20. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem csak krumpliból készülhetett.Esetleg gabonából.
2013. nov. 21. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

OFF

1: "Szlovák igénytelenség" - Csak szét kell nézni Kassa belvárosában, ahol nem kínai üzletek váltakoznak zálogházakkal, hanem márkás divatáruházak éttermekkel, és kávézókkal, nos, szeretném, ha itt lenne akkora "igénytelenség". (Vidéki nagyvárosban élek.)

2017. jan. 12. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!