Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől szürkül meg a pálinka...

Mitől szürkül meg a pálinka bekeverés után?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
a túl sok víztől
2011. aug. 30. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Az egészet legálisan, adózva kéne főzni, nem feketén a felét, fehéren a másik felét.
2011. aug. 30. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Phoney ***** válasza:

El tetszett rontani a főzést (vagy a főzőt), sok a szeszben a kozmaolaj, a kisebb szesztartalmú oldat nem bírja el őket.


[link] -- ilyenkor érdemes megtanulni jól a pálinkafőzést, és akkor az íze is jobb lesz, ami megint nem utolsó.

2011. aug. 30. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!