Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehetne jobb ízűvé...

Hogyan lehetne jobb ízűvé tenni a kicsit odaégetett házi pálinkát?

Figyelt kérdés
Mivel lehetne elvenni az odaégett ízét?Rakjak bele aszalt gyümölcsöt vagy mézet?
2012. nov. 2. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
A túlrotyogtatott párlatban mérgező anyagok vannak attól rossz az íze!Le kell párolni a hőfok szigórú betartásával
2012. nov. 3. 01:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A szakirodalom szerint aktív szénnel tudod orvosolni a problémát, ha enyhe fokú az odakozmálás. Az erősen odaégetett cefréből származó ízt nem igen lehet megszüntetni. Esetleg ha beágyazod mézzel, szegfűszeggel, fahéjjal, mazsolával, ezek aromája elnyomja majd a kozmás ízt és végül egy Hubertushoz hasonló italod lesz. Talán...

Itt olvashatsz néhány ötletet:

[link]

2012. nov. 3. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!