Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha 18 alatt vagyok, és a...

Ha 18 alatt vagyok, és a rendőr ittasan igazoltat lehet következménye? Nem rongálás vagy ilyensemi után persze.

Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 23:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Azért, nem kell a rendőrt szidni, ha büntet. A költségvetésbe be van kalkulálva, mennyit kell behajtani. Máshol is úgy van, aki rosszul dolgozik, az mehet. Pár ismerősöm ezt nem bírta gyomorral, ezért hagyták ott.
2016. jún. 23. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

„Sehol nincs az országba kijarasi tilalom,van ahol ez a sztori úgy terjed…”

Az valóban nincs, de több településen van ilyen önkormányzati rendelet.

2016. jún. 23. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában azért, mert részeg vagy akkor se cseszhetnek meg, ha kiskorú vagy. Viszont pl ha közterületen tiltott az alkoholfogyasztás és ott iszol akkor természetesen igen.
2016. jún. 23. 10:06
 14/15 Trevor. ***** válasza:
Amiből mindenképpen baj lehet, ha a rendőr meglát közterületen, hogy alkoholt fogyasztasz. Ezért érdemesebb inkább valami kocsmában vagy otthon esetleg haverok otthonában inni és minimalizálni a kockázatot. Azt viszont nem tudom, hogy van-e jogszabály arra, hogy mit csinálnak, ha ittas állapotban találnak fiatalkorút közterületen.
2016. jún. 23. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Haverommal anno elkaptak a rendorok,amikor 15evesen setaltunk csatak reszegen a Playbe.

Szerencsetlensegemre a gatyamban meg volt egy 0.7es kalinkas uveg is,az aljan kb fel decivel :D eloszor nem vallottam be,hogy van nalam pia,ugyhogy motozasnal nem orultek...na ott nagyon fostunk,hogy elvisznek:D aztan megszolaltak,hogy most vagy beviszunk titeket es felhivjuk anyadekat,vagy kiontitek,es mehettek xd el se hittem,hogy ezt mondtak :D kiontottuk,mondtak hogy ovatosan meg majd bent iszunk tovabb,es ennyi volt xd szoval szerintem rendor fuggo,kinek milyen napja van.

2016. júl. 9. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!