Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Most csináltam almabort,...

Most csináltam almabort, viszont a lakásba nem szeretném elheyezni a hordot mivel széndioxid keletkezik ezért a kamrába teszem ahol bk 15-20 fok van ott beindul az erjedés?

Figyelt kérdés
És még valami. Amikor lereszeltem az almát vizet adtam hozzás meg cukrot akkor már egyböl az élesztőt is hozzá kell adni vagy azt csak akkor amikor már átszürtem?

2016. szept. 27. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:
45%
igen, mindegy mikor adod hozzá az élesztőt de jobb utána
2016. szept. 27. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!