Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem jellemző a gabonából készült italok fogyasztása (itt nem a sörre gondolok)?

Figyelt kérdés
Nekünk is volt hasonló gabonából erjesztett, nagyon csekély alkoholtartalmú italunk, mint pl. a keleti szlávoknál a kvasz, vagy a románoknál a braga, ill. a Balkánon a boza (ez az ital volt a cibere), de rég kiment a "divatból".
2019. nov. 28. 21:08
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Így, ahogy mondod. Kiment a divatból. Nekünk volt borunk. Oroszék rá voltak szorulva, náluk nincs szőlő.
2019. nov. 29. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!