Pörkölthöz milyen tésztát főzöl ki?
Figyelt kérdés
Én általában Orsó vagy szarvacska2021. ápr. 8. 17:19
31/37 anonim válasza:
Miért van itt minden válasz lepontozva?
A nokedli/galuska kérdéshez:
Volt ezer esztendővel ez előtt a tévében egy Főzőcske, de okosan. Az volt akkor a Gasztroangyal.
Horváth László színész volt a vendég, bográcspörkölt a téma.
Ő mondta, hogy nákkedlivel tálalja.
Molnár Margit:
- Galuskával.
H. L.: Azzal is jó, de nákkedlivel sokkal finomabb.
32/37 anonim válasza:
Galuskát vagy fusillit szoktam.
33/37 anonim válasza:
Csirkéhez, disznóhoz nokedli; marhához tarhonya, birkához krumpli, részemről.
35/37 anonim válasza:
Tarhonya, dödölle, sztrapacska, nokedli.
36/37 anonim válasza:
Ha nem nokedli, akkor szarvacska vagy orsó tésztát szoktam hozzá főzni. De amúgy bármivel megeszem, tarhonyával, kenyérrel, másfajta tésztával, mindenhogy nagyon szeretem.
37/37 anonim válasza:
Szarvacska a kedvenc, de pont bármilyen tésztával jöhet a pörkölt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!