Mennyire finom a fagyiporból készült fagyi? Meglehet csinálni robotgép nélkül is?
Még sose ettem, de szívesen kipróbálnám annyi, hogy nincs semmi elektronikus habverő gépem. Csak kézi habverőm van. Azzal meglehet oldani?
Meg amúgy mennyire finomak?
Pár honapja nagyon rákkattantunk a párommal a fagyira és minden 2. Héten vesszük a 2 litereseket.
Most egy hete meg hogy ne mindig egészségtelennel tömjük magunkat, meg hát drága is így.
Elkezdtem a pürésítőbe gyümölcsöket pürésíteni és lefagyasztani de az meg nagyon hamar kiolvad aztán már csak a hideg pürét esszük pár falat után.
Aztán ezért gondoltam, hogy hátha a fagyipor jó megoldás lenne, de ha tényleg ennyire nem finomak és műízüek akkor így tényleg nem éri meg szenvedni vele na meg hát amiket az utolsó ír, hogy mennyi hülyeség van benne:/
Én mascarpone és habtejszínből szoktam kiindulni. Gyümölcsfagyihoz pürésítem, átszűröm, és ahhoz kevetem óvatosan a tejes összetevőt. Tehát a dajtot és tejszínt jó habosra verve.
A fagyigép tartálya legyen min. két napig -24 fokon.
És a faggyi is.legyen nshxon hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!