Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit visztek be a munkahelyetek...

Mit visztek be a munkahelyetekre? Szendvicset, vagy másmilyen kaját?

Figyelt kérdés
2025. aug. 30. 22:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Kérlekszépen most is melóban vagyok, kenyeret hoztam meg vajat, rá felvágottat meg kolbászos krémsajtot. Meg egy üdítőt. Általában napközben is ilyesmit eszek, de van rezsó, hűtő meg mikró is, ehetnék mást is, csak nem szoktam. Néha hozok be főtt kaját is, de ritkán.
2025. aug. 30. 22:44
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
1- Napközben=nappalos műszakban
2025. aug. 30. 22:45
 3/16 A kérdező kommentje:
1. Jó munkát!
2025. aug. 30. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Főtt ételt.
2025. aug. 30. 23:01
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Van hűtő, de túl sok a belekajálós, teljesen mindegy mit írnak rá, hova teszi.

Szóval semmilyen romlandót.

2025. aug. 30. 23:07
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Reggelire hideget, ebedre fottet. Uzsira kremturot vsgy joghurt jellegu cucxot
2025. aug. 31. 01:34
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Nappali muszakra van ebedünk kiveve a hétvégén, éjjeli műszakra es a hétvegekre pedig kovászos magvas bagetett hordok, vajjal, mustarral, kemeny tojas felkarikazva, paprikaval, uborkaval meg reszelt sajt bele, mellé még uborka es paradicsom. 1-2 banán de ez inkább tizorai es uzsonna mert 12 orasak a muszakok. Ez kb elég ejjelesen nem huz aludni mint amikor fehér kenyeret ettem, nem puffaszt, ez moat igen bejött.
2025. aug. 31. 02:00
 8/16 Sanyi2025 ***** válasza:
100%

Semmit. Délben veszek kefirt és kiflit vagy kávét.

Meleget otthon eszem vacsorára.

2025. aug. 31. 06:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Készételt szoktam vinni mert szendvicstől ég a gyomrom.
2025. aug. 31. 08:32
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsére olyan munkahelyem van, ahol be lehet fizetni menüre, így minden délben főtt ételt eszek az ebédlőben. Délelőttre hozok egy kefírt vagy almát. Korábbi munkahelyemre otthon főzött, főtt ételt vittem és a dolgozói konyhában mikróztam/ettem.
2025. aug. 31. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Honnan rendeltek ételt a munkahelyetekre?

Párommal most állunk át a főzés helyetti rendelésre, szeretnénk megfizethető áru, de finom ételeket kiszállító cégtől rendelni heti rendszerességgel. Nekem az e-food nem jött be, neki igen, én még nézelődök. Bárkinek bármi bevált tipp?

Ti milyen ételt szoktatok magatokkal vinni a munkahelyetekre?

Szendvicset esetleg főtt ételt készítetek ?

Mit csináltok, ha a munkahelyeteknél nincs normális bolt, pékség?

Én általában szendvicsezek pénzügyi és egészségi okokból, de nincs egy normális pékség, bolt nálunk. Ott se nagyon, ahol lakom...

Mit szoktatok vinni enni a munkahelyetekre?

Nem ebédre, vagy főételre gondolok, hanem olyanra, amit esetleg az íróasztalnál is meg lehet enni. Csak 4 órában dolgozom suli mellett, és nincs időm egy nagy ebédre. Mindig péksüteményt szoktam vinni (pogácsa, croissant, ilyenek), de már nagyon unom, és nem is tesz jót, de nincs jobb ötlet :/

A munkahelyeteken mit esztek?

Úgy értem, honnan szerzitek be az ebédeteket? Mindennap rendeltek? Vagy viszitek otthonról? Vagy egy közeli menzán esztek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!