Mit visztek be a munkahelyetekre? Szendvicset, vagy másmilyen kaját?

válasza:

válasza:

válasza:Van hűtő, de túl sok a belekajálós, teljesen mindegy mit írnak rá, hova teszi.
Szóval semmilyen romlandót.

válasza:

válasza:

válasza:Semmit. Délben veszek kefirt és kiflit vagy kávét.
Meleget otthon eszem vacsorára.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Párommal most állunk át a főzés helyetti rendelésre, szeretnénk megfizethető áru, de finom ételeket kiszállító cégtől rendelni heti rendszerességgel. Nekem az e-food nem jött be, neki igen, én még nézelődök. Bárkinek bármi bevált tipp?
Szendvicset esetleg főtt ételt készítetek ?
Én általában szendvicsezek pénzügyi és egészségi okokból, de nincs egy normális pékség, bolt nálunk. Ott se nagyon, ahol lakom...
Nem ebédre, vagy főételre gondolok, hanem olyanra, amit esetleg az íróasztalnál is meg lehet enni. Csak 4 órában dolgozom suli mellett, és nincs időm egy nagy ebédre. Mindig péksüteményt szoktam vinni (pogácsa, croissant, ilyenek), de már nagyon unom, és nem is tesz jót, de nincs jobb ötlet :/
Úgy értem, honnan szerzitek be az ebédeteket? Mindennap rendeltek? Vagy viszitek otthonról? Vagy egy közeli menzán esztek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!