Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Coca-cola,hidegen,tejszínhabba...

Coca-cola,hidegen,tejszínhabbal-nálunk létező dolog?Van neve ennek a kreálmánynak?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről még soha sem hallottam.
tegnapelőtt 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

El lehet készíteni vanília fagyival is

tegnapelőtt 20:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Instán láttam,egy csaj posztolta amerikában,a coca-cola szervezte bulin
tegnapelőtt 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy cukrászdában láttam opcióként, ott ha jól rémlik, fekete tehén néven futott.
tegnapelőtt 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az életben nem hallottam ilyenről, a sors eddig megkímélt tőle. Eddig :-/
tegnap 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Moslékolnak aztán kiteszik.

Akár bolognai spagettivel is összerakhatod nem tiltja semmi.

tegnap 08:33

Kapcsolódó kérdések:

A kenyértartó elavult dolog?

Úgy vettem észre, hogy ma már senki sem tartja abban a kenyeret, nincs is ilyen a háztartásokban. Bár lehet, hogy kevesebb kenyeret esznek az emberek manapság.Nektek van?Ha nincs,hogyan,hol tároljátok a kenyeret,zsemlét?

Nincs káros hatással a propilén-glikol (E1520) az emberi szervezetre, ha azt méhészeti propolisz tinktúrába teszik mint segédanyag?

Alkohol mentes propoliszba szokták tenni, de mivel egy kémiailag előállított dolog, így kissé tartok tőle.

Az normális dolog hogy 2 napig szenvedek az alkoholtól?

Havonta egy -két alkalommal összejövünk a haverokkal és iszogatunk, jól érezzük magunkat de én utána legalább 2 napig szét vagyok esve, legutóbb szombat este ittunk én 4 deci minőségi konyakot most hétfő este van de még mindig érzem az alkohol utóhatásait,tegnap...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!