Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell tartósítani...

Hogyan kell tartósítani illetve elrakni a disznó és a baromfi vért? Mennyi ideig lehet tárolni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Simán berakod egy zacskóba, utána meg be a fagyasztóba.

Bár én utálom. Fagyasztóban több hétig is eláll.

2010. dec. 30. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ha sült vérre gondolsz és nem akarod le fagyasztni akkor én azt aj ánlanál hogy eddmeg 2 nap alatt
2010. dec. 30. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
100%

Disznóét megabálva, felkockázva.

Ha szükség van rá előző nap kivenni, és pluszos hűtőben magától kienged, utána úgy jársz el vele, mint a frissen abálttal.

Nem lesz olyan mint a friss, de élvezhető marad.

2010. dec. 30. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat
2011. jan. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!