Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért tilos darált csirkehúst...

Miért tilos darált csirkehúst árulni?

Figyelt kérdés
Csak pulykát lehet kapni, az eladók nem tudják megmondani miért, de a darált csirkemell tilos. Na persze otthon is ledarálhatom...:-)...Biztosan van valami Eü. előírás ?
2011. ápr. 28. 08:03
 1/2 anonim válasza:
A csirke húsában több víz van és így romlandóbb, mert nagyon jó táptalaj. Ha ledarálják, akkor nagyobb felület jut a baktériumoknak és nagyon hamar megromlik.
2011. ápr. 29. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Így most már érthető..:-)....
2011. ápr. 30. 07:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!