Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vasárnap grillezés lesz a...

Vasárnap grillezés lesz a kertben, mit készítsek még a sütnivalókon kívül?

Figyelt kérdés

7 felnőtt és 6 gyerek lesz,köztük egy szoptatós kismama aki nem mindegy ugye mit eszik.

Lesz grillezni való hús,azzal nincs is probléma,üdítők,gyümölcslevek.De esetleg köretet mit készítsek?Most nem rizsre és főtt vagy sültburgonyára gondolok,hanem ami egyszerűbb,de illik a grillhúsokhoz!


2011. aug. 18. 21:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
Sokféle salátát.
2011. aug. 18. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/22 anonim ***** válasza:

Pedig a parázson sült krumpli remekül passzol a grillezéshez.

Becsomagolod alufóliába, bedobjátok a parázsba, vagy fel a grillrácsra, és elkészül magától.

Süthettek így almát is.


Összevágsz apróbb kockára zöldségeket: krumplit, hagymát, cukkinit, répát, zöldbabot, amit épp találsz, és kirakod, raksz mellé alufóliát és grillfűszert. Mindenki azt szed, amit akar, fűszerezheti, becsomagolja, és készre sül a grillrácson.

Lehet hozzá tenni fűszeres kolbászt, virslit, szalonnát, ilyeneket.


Egy nagy tál friss vegyes saláta is sikert arat általában, zsírosabb húsokhoz jól passzol.

2011. aug. 18. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Grillezhetsz zöldségeket is. A cukkini, padlizsán nagyon finom grillezve. Ezen kivül csinálj egy nagy tál zöldsalátát, vagy én szoktam hagymás krumlisalátát csinálni.
2011. aug. 18. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! :)

Franciasalátát készíthetek vagy görög salátát? Ilyen alufóliába tekert burgonya lesz,én a hagyományos főtt illetve csíkokra vágott sült burgonyára gondoltam,hogy azt azért nem adnék. :)

2011. aug. 18. 21:39
 5/22 A kérdező kommentje:
Most költöztünk kertesházba ez az első grillezés.A vendégeket megkérdeztem,de mindenki csak a szokásos,sült szalonna,szalonnába tekert virslit mondta.Én szeretném még valamivel feldobni ezt a grillezést.
2011. aug. 18. 21:42
 6/22 anonim ***** válasza:
inkább görög salit
2011. aug. 18. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/22 anonim ***** válasza:

Virsli , csirkemáj gyorsan kész van, annak aki nagyon éhes és nem birja kivárni a húst.

Gomba is nagyon finom grillezve.

Csinálni szoktam egy adag tartárt. Teszek egy - egy tálkába kukoricát, borsót, céklát, almát és összekeverem tartárral.

2011. aug. 18. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és az adminoknak is,pedig már írni akartam nekik,hogy töröljék a kérdésemet mert másokat zavart! :)
2011. aug. 18. 21:56
 9/22 A kérdező kommentje:
Csirkemájat még sosem készítettem grillen..csak natúron felrakom sülni vagy göngyöljem szalonnába?
2011. aug. 18. 22:11
 10/22 anonim ***** válasza:
Előtte öntök rá egy kis olajat , majorannát és utána sütöm. Sózni akkor szoktuk amikor esszük.
2011. aug. 18. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!