Mitől lesz zaccos a kávé a kotyogósban? Új, másodjára főzök vele, először kifőztem vízzel. A kávé íze amúgy jó.
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 15:44
1/6 anonim válasza:
A kotyogósban mindig zaccos lesz, bármit csinálsz.Annyit tehetsz, hogyha elkezd "butyogni" öntsd ki egy pohárba a jó 3/4-ét, majd töltsd vissza és 1-2 percig még "rotyogtasd", akkor kevesebb lesz a zacc.
2/6 anonim válasza:
Elsőnek igaza van! Hát figyelj, legalább tudsz belőle jósolni is.
3/6 anonim válasza:
A felső szűrőn átmegy a zacc. Gondolom ha új, akkor tuti hogy jó a szűrője. Letömöríted rendesen a kávét? Nekem sosem szokott zaccos lenni, csak a legalján marad egy kevés, mikor kiöntöm.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem szokott zaccos lenni.Ha nagyon apróra van darálva a kávé, akkor zaccos.
5/6 anonim válasza:
vagy nagyon megtömöd és fölnyomja a fölső szűrőt.és nagyon kell passzolni a széleinél, ha egy kicsit ferde, akkor is kinyomja a zaccot.
6/6 anonim válasza:
Dehogy zaccos mindig! Ne higgy nekik! Nekem sose volt az, pedig évek! Óta használom.
A szűrő nincs a hwlyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!