Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A főtt vagy a sült tyúk az...

Peanut kérdése:

A főtt vagy a sült tyúk az ízletesebb?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a tyukot először főzni szokás, vagy párolni és utána pirosra sütni. Ha csak sütöd olyan lesz mint a cipőtalp
2012. febr. 29. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 pagan válasza:
hát nyilván a sült..
2012. febr. 29. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
hát egyszer mindent meg kell tanulni .. x)).. köszönöm!
2012. febr. 29. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
A bolti tyúkot felesleges előbb megfőzni. De a házi tyúkot is csak akkor,ha már nagyon öreg. A főtt tyúknak az "íze" belefő a levesbe,és sütve már nem nagyon jó ízű. Legfeljebb akkor,ha erősebben fűszerezed.
2012. febr. 29. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Hosszába vágd ketté a mellehúsa közepénél és a hátgerincénél. Sózd, fűszerezd be előző este. Kizsírozott tepsibe rakd bele a két fél tyúkot, egy pohárka fehér borral öntsd fel, fólia rá, amíg átpuhul a vastag husi is. Utána fólia le, saját zsírjával locsolgatva pirosra tudod sütni. Nyam-nyam!
2012. febr. 29. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
Levesbe fött tyúkot szoktam sütni mert igy biztos ,hogy nem szárad ki a hús...
2012. febr. 29. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
főtt tyúk, tormával
2012. febr. 29. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:

Ilyet még nem hallottam, hogy sütés elött megfözni a tyúkot, pedig már 45 éve fözök naponta. Lassan kell sütni, és kenegetni, nem lesz száraz.

A sült mindig izesebb, mert a fözéskor az ize egy része a fözölébe kerül.

2012. febr. 29. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 doboszoli ***** válasza:

Csatlakozom az utolsó válaszadóhoz.

Egy rókáról,-egy bőr jön le!

2012. márc. 1. 05:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:
Sokakat kérdeztem , és sokan mondják hogy előtte abból készítik a tyúkhúslevest , tehát megfőzik,aztán megpirítják sütőben úgyhogy inkább ezt a verziót választom.
2012. márc. 1. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!