Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit fözzek holnap?

Mit fözzek holnap?

Figyelt kérdés

Valami olyan levesféle kellene, ami egytálételként is jó, vagy leves és nem olaszos tészta, vagy hasonló egyszerübb dolog.

Semmi ötletem sincs, ami nem megszokott, hanem valamennyire különleges, de mégsem drága.


Minden tippet elöre is köszönök.


2012. okt. 16. 19:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
Gyümölcsleves...paradicsomleves.
2012. okt. 16. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim válasza:
ja ez megszokott... na mind1:D
2012. okt. 16. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:

chilis bab - ma ez volt nálunk:)

Sajtos kelbimbó.

Csőben sült brokkoli.

2012. okt. 16. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de ilyesmik voltak már a héten.
2012. okt. 16. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:

frankfurtileves, szilvásgombóc

gulyásleves, derelye lekvárral

sertésraguleves, rakotttészta

babgulyás, sajtos, sós perec

halászlé fokhagymás cipóval

lencsegulyás, túróstészta

paradicsomleves, gombával töltött csirkerolád karottás rizzsel

tojásleves, rizseshús céklasaláta

sütőtökkrémleves piritott tökmaggal, resztelt máj krumplipürével

zöldségleves, citromos halfilé sörös bundában, rizs

2012. okt. 16. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

Pásztortarhonya?


Én ma azt készítek. :)


1.) Veszek egy zacskó mexikói zöldségkeveréket, (ha nagyon spórolnom kell, akkor csak egy üveges borsót, mert ez olcsóbb és ezt már főzni se kell). A fagyasztott mexikói zöldségkeveréket megfőzöm enyhén sós vízben. Ha üveges borsót használok a mexikói zöldség helyett, akkor csak leöntöm róla a levét.


Felkarikázok 5 db virslit, majd kevés olajon szép pirosra sütöm.


Kifőzök egy csomag tarhonyát.


Végül az egészet egy nagy fazékban összekeverem és ízlés szerint fűszerezem sóval, borssal.


Kb. így néz ki, csak ebbe még képzeld bele a felkarikázott, pirosra sütött virsliket. :)


[link]

2012. okt. 17. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]


Mi az alföldön így főzzük a paraszt-tarhonyát. Ha nincs füstölt kolbászod, megteszi a virsli is. Én pl. személy szerint csak "szűzen", kolbi nélkül főzöm, mert úgy szeretem.

2012. okt. 17. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
2012. okt. 17. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Zöldbab gulyás, mákos gubával! :)
2013. febr. 27. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
2013. febr. 27. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!