Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Borból hogyan tudom teljes...

Borból hogyan tudom teljes mértékben eltávolítani az alkoholt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
forralással
2013. márc. 27. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig kell forralni?
2013. márc. 27. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
biztos, hogy a forralás jó módszer? engem a karácsonyi vásáros forralt bor is meg szokott ütni :)
2013. márc. 27. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Szappanhoz lenne alapanyag, ha nem megy ki belőle minden alkohol, olyan kémiai reakció lesz a lúggal, hogy meg is sérülhetek (felrobban). Ezért lenne fontos, hogy biztosan eltűntessek belőle minden alkoholt.
2013. márc. 27. 20:11
 5/6 Phoney ***** válasza:

Valószínűleg nem tudod teljesen kiforralni belőle, mivel alkohol-víz keverékben az alkohol nem a rendes forráspontján forr, hanem minél kevesebb van belőle, annál közelebb a 100 fokhoz. Tehát várhatóan lesz egy nagyon kicsi maradék, ami csak a vízzel együtt hajlandó elforrni, de ez 1% alatti lehet.


19:17:

A forralt bort nem forralják, csak annyira, hogy egyszer megpezsdüljön benne az alkohol.

2013. márc. 27. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
köszi :) akkor a neve kicsit csalóka
2013. márc. 28. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!