Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaddisznó gerinc egybe sütése...

Vaddisznó gerinc egybe sütése előtt a hús közepén lévő inat hogyan lehetne eltávolítani?

Figyelt kérdés
Vasárnapi ebédre azt ettünk 2 órát szöszöltem a hús előkészítésével pénteken lehártya, inak kivágása, erre a hús közepén amikor szelem ebédnél egy nagy ín éktelenkedik. Alig lehet vágni kulturáltan és alig lehet enni az ilyent. Mit lehet előtte tenni?

#vaddisznó #vadhús #sütés előkészítés
2013. jan. 27. 19:47
 1/4 doboszoli ***** válasza:
Biztos, hogy gerinc (karaj) volt, nem a tarja (nyakrész kis hosszúkarajjal)?
2013. jan. 28. 05:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Most tudtam beszélni akitől kaptuk és biztos hogy gerinc volt. :)
2013. jan. 30. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért fontos hogy melyik rész volt?
2013. jan. 30. 13:56
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Arra gondolok, hogy a tarjában (ami végül is a gerinc fej felőli része) jellemzően előfordulnak az ilyen kemény részek a hús között.

A klasszikus gerincnek mondott résznél (karaj) ilyennel még nem találkoztam.

2013. jan. 31. 04:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!