Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért tesznek a kovászos...

Miért tesznek a kovászos uborka tetejére kenyeret?

Figyelt kérdés
uborka
2013. júl. 18. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Kenyérben lévő élesztő elkezd erjedni : És a nap és az erjedt élesztő érleli készre az ubit :
2013. júl. 18. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert abban van a kovász...
2013. júl. 19. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 doboszoli ***** válasza:

Szerintem a szénhidrát ami beindul a meleg hatására.

Ezért alkalmas hozzá a krumpli is, meg a sima liszt is, abban pedig nincs kovász.

2013. júl. 19. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!