Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A borsólevesbe mindenképp...

A borsólevesbe mindenképp kell rántás? Ha nem, akkor hogyan csináljátok nélküle?

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 17:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Èn ezt a változatot szeretem...

Egy répát lereszelek, olajon megdinsztelem, teszek rá cukrot, majd mikor megkaramellizálódott ráöntöm a borsót, átforgatom, hogy kicsit párolódjon. Felöntöm vízzel, teszek bele karikára vàgott répát és zöldséget, sózom (de csa, annyit, nogy kiemelje az édes ízt) majd a végén galuskát, vagy csigatésztát teszek bele.

Szoktunk paprikás-sós változatot is enni, kolbásszal, de én az édeset szeretem.

2013. szept. 9. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Szóval mindenki tesz bele lisztet az utolsón kívül és azon, aki néha tesz, néha pedig húsleves alapot csinál..
2013. szept. 9. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!