Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy káposztába, savanyítás...

Egy káposztába, savanyítás után, megnő a C vitamin tartalom? Vagy ugyanannyi marad mint nyersen?

Figyelt kérdés
Mindenki dicserei a savanyított káposzta jótékony hatását, de sajnos a sótartalma mait nem ehetek belőle .Tudom hogy nyersen is nagy mennyiségű C vitamin van benne meg egyéb több vitamin, például a K vitamin meg ásványi sok!
2009. dec. 11. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Eheted nyersen.
2009. dec. 11. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, megnő benne a c-vitamin mennyisége (ettől függetlenül a nyers is egészséges).
2009. dec. 11. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!