Lehet lábosban rántottát / tükörtojást készíteni? És natúr húst?
Kollégiumban lakom, egy darab kisméretű lábosom van. Lehet benne rántottát készíteni, vagy a serpenyő annyira specifikus aljjal rendelkezik, hogy lábosban képtelenség előállítani a serpenyős ételeket? És mi a helyzet a natúr hússzelettel? Mármint ha beleér egyáltalán, meg lehet csinálni?
Tudom, rém idiótán hangzik a kérdés és ennyi idő alatt vehettem volna egy serpenyőt, de komoly megszorítások vannak, spórolok. Csoda, hogy egyáltalán van két tojásom!




















Az én kedves párom is , ha csak magának készít rántottát, egy kislábasban csinálja, de tükörtojást is.
Konkrétan nem ragad le, mert tesz alá rendesen zsiradékot, de azért be kell áztatni és úgy tudom csak kisikálni a tojásos lábaskát.
Vagyis lehet bármiben, tényleg a praktikussági okok miatt használunk különféle edényeket.





Ja a húsra nem válaszoltunk, de arra is érvényes. ha a szelethús nem is férne bele, kisebbekre vágva vagy csíkozva zsiradékon megfuttatva, majd egy pici vízzel
fedő alatt tudsz natúr húst is készíteni, illetve akár pörköltfélét is.





Perszehogy lehet, nekem apum mindig abban csinálja a rántottát. Koliban az egyik szobatársamnak is az az alap, meg is kérdezte én miért serpenyőben csinálom.
de egyébként ha lesz egy kis pénzed eurosban én 870-ért vettem egy serpenyőt még tavaly, azóta sincs baja :)





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!