Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Életemben először csinálok...

Életemben először csinálok meggypálinkát. Elolvastam hozzá sok cikket, tanulmányt, de még mindig nem tudom, ki kell magozni, vagy sem?

Figyelt kérdés

2014. jún. 24. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
A 90 %-át ki kell magozni, a többi benne maradhat (esetleg össze lehet törni), az adja majd az aromát.
2014. jún. 24. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A cefrézéshez törd meg a gyümölcsöt és pépesítsd pl. egy keverőszárral, a fajélesztő mellett adjál hozzá pektin bontó szert is.

Mire kierjed a cefre, a magok leülnek az aljára, általában egyszerűen le lehet merni róla a cefrét, ill. gyümölcsös rekeszen át tudod szűrni az egészet főzés előtt.

2014. jún. 25. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 tozser ***** válasza:

Mivel van aki kimagozza, van aki nem, ÉN mindkét modszerrel készitenék. DE ha "magozó-gépet" keresek..

megnézem a Youtube.hu-ban, ime.

https://www.youtube.com/watch?v=F5MCNcrNudg


                               Meggybor?

                                https://www.youtube.com/watch?v=TIE3XSmqwr8


                               Szilva magozása.                               https://www.youtube.com/watch?v=ZlpyEY2BQpc

2018. júl. 8. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!